Gerenda Bútorok gyártása

JACUZZI LÉPCSŐ

JACUZZI LÉPCSŐK KÉSZÍTÉSE

Ha egyedi jacuzzi lépcsőt szeretne, akkor jó helyen jár! A jacuzzi lépcsők nélkülözhetetlen kellékei a pezsgőfürdőknek, cégünk akár raktárról kínálja ezen termékeket, ha pedig egyedi darabra van szüksége, azt pár nap alatt elkészítjük Önnek! Várjuk megrendelését!

jacuzzi lépcső gyártás

Kattintson egy alábbi képre, és az megjelenik nagyban!

jacuzzi lépcső közvetlenül a gyártótól jacuzzi lépcső a megrendelő otthonában jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső a megrendelő otthonában jakuzzi lépcső jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső pácolás után asztalos műhelyünkben jakuzzi jacuzzi lépcső pácolás után asztalos műhelyünkben jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső gyártás jacuzzi lépcső jakuzzi lépcső jacuzzi lépcső pácolás előtt jacuzzi lépcső gyártás

JACUZZI LÉPCSŐK

Jacuzzi Lépcső közvetlenül a gyártótól

Minden jacuzzi lépcsőnk igazi fa gerendából készül, minden egyes darabot kézimunkával szerelünk össze. A teljes felület szálkamentesen gyalult, a sarkok le vannak kerekítve, csiszolva. A kétszeri festésnek, felületkezelésnek köszönhetően időtálló, vízálló lesz a termék.

Jacuzzi lépcső

Mivel cégünknél valóban egyedileg készül minden egyes bútordarab, Ön határozhatja meg színkód alapján a pácolás színét, így biztosan illeszkedni fog pezsgőfürdőjéhez! Sőt! Minta alapján bármilyen motívummal díszíthető, és feliratozható is! (Az ilyen extra kérések munkadíját nem tartalmazza a megadott ár.

Jacuzzi lépcső

Minden pezsgőfürdőhöz készült lépcsőnk fa alapanyagát gondosan válogatjuk ki, így biztosíthatjuk a termék tartósságát és esztétikai megjelenését. A faanyagokat környezetbarát módszerekkel kezeljük, hogy ellenálljanak a nedvességnek, és a hőmérséklet-ingadozásnak.

Jacuzzi lépcső

Minden elemet kézimunkával szerelünk össze, odafigyelve a részletekre, hogy a végeredmény nemcsak funkcionális, hanem látványos is legyen. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink hozzájárulnak az otthonok kényelméhez és eleganciájához.

A pezsgőfürdő színkód alapján történő pácolásakor fontos, hogy a szinek harmonizáljanak a környezettel és a felhasználó ízlésével. A színválasztás során vegyük figyelembe a környezet, és a jacuzzi színvilágát, és a világítást is. A minta alapján történő díszítés során szabadon engedhetjük a fantáziánkat, legyen szó geometrikus formákról, növényi motívumokról vagy akár egyedi feliratokról. A lényeg, hogy a végeredmény tükrözze a személyiségünket és relaxációs területünk harmóniát árasszon magából.

JACUZZI LÉPCSŐ ÁRAK

Alap jacuzzi lépcső:ALAP pezsgőfürdő lépcső
30 000 Ft + Áfa
30 x 60 x 30 cm
Midi jacuzzi lépcső:MIDI pezsgőfürdő lépcső
35 000 Ft + Áfa
30 x 90 x 30 cm
Maxi jacuzzi lépcső:MAXI pezsgőfürdő lépcső
45 000 Ft + Áfa
40 x 100 x 40 cm
Felhasználás módja:✔ Beltéri
✔ Kültéri
Fa típusa:✔ Új gerenda
✔ Újrahasznosított
✔ Bontott fából
Felületkezelés:✔ Pácolás
✔ Viaszolás
✔ Lakkozás
✔ Olajozás
✔ Festés
✔ Egyedi igények is!
Rendelhető:
Személyes átvétel:
Szállítási határidő:2-4 hét

Jacuzzi Lépcső közvetlenül a gyártótól

Jó áras termék! A terméket mi ⚒ készítjük. Közvetlen a gyártótól vásárolhat!
A feltüntetett ár tartalmazza az új, vagy újrahasznosított fenyőből készített lépcsőt, két rétegben felületkezelve. Jakuzzi lépcső közvetlenül az asztalos műhelyből!

Ezek jó áras termékek?

IGEN! Miért azok? Mert azokat mi ⚒ készítjük, így közvetlen a gyártótól vásárolhat!

Megrendelés menete

Rendeléskor 50% előleget kérünk, mely átadásától számítjuk a szállítási határidőt. A kiszállítás díjáról, a helyszíni összeszerelés részleteiről érdeklődjön telefonon!

A személyes átvétel ingyenes?

IGEN! Minden bútorunk személyes átvetele ingyenes Budapesttől 50 km-re található asztalos műhelyünkben![ Ágy | Asztal | Hálószoba | Konyhabútor | Polc, szekrény | Terasz ]
[ Nyitólap | Asztalos műhelyünk | Így dolgozunk | Bútor gyártás | Online ajánlatkérés | Kapcsolat ]

Életre szóló egyedi bútorok, melyeket az unokák is értékelnek majd!

Gerenda Bútor logó

A feltüntett árak nettó árak, nem tartalmazzák az Áfa összegét.
Copyright © 2011-2024 Gerenda Bútor
Telefon: 06 1 445 0255


Gerenda Bútor

ÁGYAK ASZTALOK SZEKRÉNYEK

Email: Muhely@GerendaButor.hu
Honlap: www.GerendaButor.hu
Telefon: 06 1 445 0255
Iroda: 1026 Budapest
Műhely: Budapesttől 50 km-re

YouTube: www.youtube.com/@GerendaButor
Facebook: www.facebook.com/GerendaButor